Почивката на морето тази година беше предвидена на едно ново място между Слънчев бряг и Св. Влас, което въпреки, че задочно познавах много добре, ме изненада много приятно. Явно не беше случайност, че за почти целия сезон задържа челни позиции  в booking.com

New Line Village се намира точно над бившия санаториум за белодробни заболявания северно от Слънчев бряг. На около 400 м от морския бряг,  с доволно голям басейн, функционални и удобни апартаменти, бар с народни цени (изключение прави кафето), можеш да си съзерцаваш морето докато си пиеш питието (бирата е  „Шуменско“). Ще кажете: „Амии, нищо особено – такива предложения под път и над път“, НО има разни неща, които е трудно да бъдат вкарани в презентация или описани. Щурците нощем, например, плясъка на водата от басейна в ранното утро, спокойната атмосфера. Пътят до комплекса все още не е асфалтиран, наоколо има разни строителни обекти, обаче с влизането в комплекса моментално усещането се променя, все едно попадаш в оазис сред пустинята. Струва ми се, че видео презентацията дава доста добра представа за обстановката, нищо че е просто една анимация.

Иначе казано, New Line Village е място, където можеш дълго време да не правиш нищо без това да ти омръзва. На мен лично една седмица ми се стори ужасно малко, бих останала поне още една, ако обстоятелствата бяха позволили това.

P8290438

Ако отивате на морето заради шума на дискотеките или почивката означава безпаметни шумни напивания с компанията, това място определено не е за вас. Ако искате, обаче, да си починете от забързаното ежедневие и децата ви да са в безопасност и да се забавляват, New Line Village е много подходящо място и горещо ви го препоръчвам.

Който к’вото го влече, дет’ се вика…

P8290443